Tisztelt Szülők, kedves felvételiző diákok!

Mint bizonyára tudják, a felvételi eljárás során gyermekük új tagozatok felvételével egészítheti ki eredeti jelentkezését.

Új tagozat felvételére 2022. március 21-23. között van lehetőség a gyermek általános iskolájában. Új tagozatot felvenni csak abban a középiskolában lehet, ahová februárban jelentkezett a felvételiző. Az új tagozat felvételét előzetesen egyeztetni kell gimnáziumunkkal.

Amennyiben új tagozatot szeretnének felvenni – mert intézményünket már megjelölték -, úgy tagozatfelvételi kérelmüket az alábbi email címre kérjük elküldeni lehetőség szerint 2022.03.18. 16 óráig: tagozatfelvetel@sztehloiskola.hu

Az emailben az alábbi adatokat kérjük megadni:

– tanuló neve

– oktatási azonosítója

– a már megjelölt tagozatkód/ok

– a megjelölni kívánt tagozatkód/ok

A beérkezett kérelmekre érkezési sorrendben válaszolunk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy vizuális kultúra tagozatra új jelentkezést a speciális szóbeli vizsga hiányában (rajzportfólió bemutatása) nem tudunk elfogadni.

A felvételi eljárás sajátosságai miatt azt javasoljuk, hogy a felvételiző az általa leginkább kívánt intézményi és képzési forma sorrendjét tartsa meg, hiszen a bekerülés a többszörös jelentkezések miatt, magas rangsorbeli számokkal is lehetséges. Az iskolák és tagozatok sorrendjét csak akkor érdemes módosítani, ha a tanuló preferenciái az eredeti jelentkezéshez képest megváltoztak.

Együttműködésüket köszönjük!