Tisztelt Szülők, kedves felvételiző diákok!

Új tagozat felvételére 2024. április 8-10. között van lehetőség a gyermek általános iskolájában.

FIGYELEM!

Az új tagozat felvételét előzetesen egyeztetni kell gimnáziumunkkal. Ellenkező esetben az újonnan felvenni kívánt tagozaton nem tudjuk rangsorolni a felvételiző diákot, így felvételt nem nyerhet az új tagozatra.

Az új tagozat felvételéhez kérjük, hogy az alábbi e-mail címre nyújtsák be kérelmüket, lehetőség szerint 2024.04.04-ig:

tagozatfelvetel@sztehloiskola.hu

Az emailben az alábbi adatokat kérjük megadni:

  • tanuló neve
  • oktatási azonosítója
  • a már megjelölt tagozatkód/ok
  • a megjelölni kívánt tagozatkód/ok

A beérkezett kérelmekre érkezési sorrendben válaszolunk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy vizuális kultúra tagozatra új jelentkezést a speciális szóbeli vizsga pontjainak hiányában (csendéletrajzolás, rajzportfólió bemutatása) nem tudunk elfogadni.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy német haladó tagozatra csak abban az esetben tudunk tagozatfelvételt elfogadni, ha a felvételiző tanult német nyelvet az általános iskolában, és rendelkezik 7. évvégi és 8. félévi német nyelv osztályzattal.

A felvételi eljárás sajátosságai miatt azt javasoljuk, hogy a felvételiző az általa leginkább kívánt intézményi és képzési forma sorrendjét tartsa meg, hiszen a bekerülés a többszörös jelentkezések miatt, magas rangsorbeli számokkal is lehetséges. Az iskolák és tagozatok sorrendjét csak akkor érdemes módosítani, ha a tanuló preferenciái az eredeti jelentkezéshez képest megváltoztak.

Együttműködésüket köszönjük!