Tájékoztató a központi írásbeli felvételi vizsgáról 2024. 01. 20. szombat 10 óra

 

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

 Hamarosan elérkezik a központi írásbeli felvételi ideje, ezért szeretnénk tájékoztatni Önöket a vizsga legfontosabb tudnivalóiról.

Az írásbeli felvételi vizsga napján iskolánk kapui 9:40 kor nyílnak meg a diákok előtt. Az érkezés legkésőbbi időpontja 9 óra 50 perc.

A vizsgázók 10 órakor kezdik és 11 óra 45 perckor, illetve időhosszabbítás esetén 12 óra 15 perckor fejezik be a munkát.

Az írásbeli vizsga zavartalan lebonyolítása érdekében kérjük a kedves szülőket, hogy gyermeküket csak az épület bejáratáig kísérjék.

Kérjük, hogy a felvételizők hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas fényképes igazolványt (személyi igazolvány, diákigazolvány, útlevél), a könnyebb tájékozódás érdekében a vizsgabehívót, amelyet az általános iskolába küldtünk el vagy a szülő által megadott emailcímre, valamint a feladatlapok kitöltéséhez tollat!

Számológépet csak azok a tanulók használhatnak, akik számára azt – szakértői vélemény alapján – intézményünk előzetesen engedélyezte. Kérjük, hogy az érintett tanulók feltétlenül hozzanak magukkal számológépet!

Az értékelt feladatlapok megtekintésére 2024. január 26-án, pénteken 8-16 óra között van lehetőség a gimnázium épületében. Felhívjuk figyelmüket, hogy adatvédelmi okokból a feladatlapokat csak a felvételiző és szülője tekintheti meg.

A megtekintés folyamatát elősegítendő, kérjük, hogy a vizsgázó a vizsgadolgozatot laponként fényképezze le, és utána hagyja el a megtekintés helyszínét.

A vizsgadolgozatok értékelő lapját a betekintés napján megkapják a diákok. 

Ha a tanuló hivatalosan igazolt betegség miatt nem tudott megjelenni a központi felvételi vizsgán, akkor a 2024. január 30-i pótnapon 14 órától írhatja meg a felvételit.

 

Szeretettel várjuk a felvételiző diákokat, sikeres felkészülést és eredményes vizsgát kívánunk!

Erős vár a mi Istenünk!

Budapest, 2024.01.10.

Vicziánné Salla Ildikó
intézményvezető