Tisztelt Szülők!

Az észrevételeket kollégáink megvizsgálták, érdemben elbírálták. A bírálat eredményét email-ben küldjük el az észrevétel benyújtását követő három munkanapon belül.

Az észrevétel további fenntartása, benyújtása

Ha az észrevételt tevő az iskola határozatának kézhezvétele után is fenntartja korábbi észrevételét, akkor ezt három napon belül kell írásban közölnie a vizsgát szervező iskolával. A határidő elmulasztása jogvesztő, a fellebbezés benyújtására meghatározott határidő elmulasztása miatt igazolásnak helye nincs. Iskolánk a fenntartott észrevételt az ügyre vonatkozó dokumentumokkal együtt egy munkanapon belül megküldi az Oktatási Hivatalnak.

Az Oktatási Hivatal a fenntartott észrevételt érdemben elbírálja. A bírálat eredményét határozat formájában, megfelelő indokolással, az észrevétel benyújtását követő nyolc napon belül rövid úton (elektronikus úton) írásban közli az iskolával, valamint postai úton megküldi az iskolának és az észrevételt tevőnek.

Kérjük, hogy a járványügyi helyzet miatt email-ben juttassák el az észrevételt szkennelt formában a titkarsag@sztehloiskola.hu címre.

Kérjük, hogy az észrevételt kézzel írják alá!

 

Az észrevételekhez szükséges formanyomtatvány az alábbi linkről tölthető le:

1. Word formátum: Fellebbezes_az_iskola_altal_hozott_dontes_ellen

2. Pdf formátum: Fellebbezes_az_iskola_altal_hozott_dontes_ellen

Kérjük, hogy a nyomtatványon az adatokat NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL töltsék ki.

 

____________________________________________________________________________________________________

Központi írásbeli felvételi

A központi írásbeli felvételire a jelentkezési lapot az alábbi emailcímre küldhetik meg: jelentkezesilap@sztehloiskola.hu

Kérjük, amennyiben megoldható, akkor az online beküldési formát válasszák.

Természetesen az is megfelelő, ha postán juttatják el részünkre, vagy az általános iskolában összegyűjtik és egyben küldik el gimnáziumunknak.

Amennyiben gyermekük rendelkezik szakértői véleménnyel, úgy kérjük a jelentkezési lap mellé azt is legyenek kedvesek csatolni a szülői kérelemmel (4. pont) együtt bármelyik beküldési forma választása esetén.

Letölthető dokumentumok:

  1. Felvételi tájékoztató 2021-22-re.pdf
  2. Szórólap 2021/2022.pdf
  3. Központi írásbeli felvételi_jelentkezési lap.pdf
  4. Szülői kérelem szakértői vélemény figyelembevételéhez a központi írásbeli felvételin 2021 – formanyomtatvány